Joventut referma la 'netedat' de la concessió de la sala de concerts


Temes relacionats

Dissidència Sònica veu 'amiguisme' en la cessió de la gestió de la sala de concerts (29/jun/11)


  • Comparteix:

Raül Grangé

Raül Grangé

El regidor de Joventut, Raül Grangé, respon a Dissidència Sònica que la concessió de la gestió de la sala de concerts de Can Solà a Nublo Live es va fer amb la 'màxima netedat'. Grangé ha dit a Cugat.cat que les acusacions 'greus' que ha fet el col·lectiu, que parla d'amiguisme i d'un 'obscur' procés, s'han de fer davant la justícia i no públicament.

L'actual regidor de Joventut, Raül Grangé, ha respost el comunicat fet públic per Dissidència Sònica que acusa CiU de cedir la gestió de la sala de concerts del Can Solà a 'un amiguet' de l'exregidora de l'àrea, Esther Salat. Grangé creu que el col·lectiu de músics locals s'equivoca i nega que el procés de concessió de la gestió d'aquest equipament municipal a l'empresa Nublo Live sigui 'obscur'. Ho ha dit en declaracions a Cugat.cat.


Raül Grangé

Quan un formula acusacions greus sobre un procediment s'ha de denunciar davant els organismes corresponents. El procés s'ha fet amb tota la netedat.


En contra del que afirma Dissidència Sònica, Grangé ha explicat que l'equipament de Can Solà no es convertirà en un 'discoteca convencional' i ha avançat que hi haurà oci divers, però alternatiu. A més, el regidor de Joventut ha indicat que la programació de l'espai tindrà una important presència de grups santcugatencs, tal com demana el col·lectiu.

El titular de Joventut ha fixat l'obertura de la sala de concerts per abans d'acabar l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.