Reviu l'actuació de Bremen a la 5a edició del 'Mou-te' gràcies a Cugat tv


Temes relacionats

Bremen classificats pel 'Sona9' d'enguany ( 7/jul/11)

Bremen, Mixumeig i Llumia classificats pel 'Sona9' 2011 ( 4/jul/11)

La rumba-jazz de Blue Velvet posa el punt i final a la 5a edició del 'Mou-te' (10/jun/11)


  • Comparteix:

La formació Bremen en una visita a Cugat.cat

La formació Bremen en una visita a Cugat.cat

La formació de pop-folk Bremen, on toca el baixista santcugatenc Joan Villarroya, va actuar el passat divendres 10 de juny al Casal de Mira-sol, dins el marc del cicle de concerts 'Mou-te'. Cugat tv ofereix un tast del darrer concert del cicle, on la banda va actuar com a telonera del trio femení Blue Velvet. Mira el fragment del concert a Cugat tv

Ja fa dos anys del naixement a Barcelona de la formació Bremen. Un període de temps en el qual el baixista santcugatenc Joan Villarroya, el bateria Pep Cura, el guitarrista Guillem Rodríguez i cantants i guitarristes Gracià Pedro i Toni Terrades, han donat un fort impuls a la formació.

Poc després de ser seleccionats per passar a la tercera fase del concurs 'Sona9', Cugat.cat reviu un petit tast de l'actuació que el jove quintet va oferir a la 5a edició del 'Mou-te'. El passat 10 de juny, Bremen van ser els teloners de les Blue Velvet en el darrer concert de l'edició del 'Mou-te' d'enguany.

A ritme de pop-folk, 'T'estava esperant' és un dels temes que Bremen va oferir al públic congregat al Casal de Mira-Sol.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.