Raimon colpeix el públic amb un emotiu concert


  • Comparteix:

El públic, dempeus, ha ovacionat alguns dels temes més coneguts del cantautor

El públic, dempeus, ha ovacionat alguns dels temes més coneguts del cantautor

Els records del passat i la maduresa del present s'han combinat en l'emotiu concert que Raimon ha ofert aquest dissabte al Teatre-Auditori. Als seus 71 anys, el cantautor valencià s'ha emportat una forta ovació del públic, que ha quedat atrapat per la força i la sensibilitat de les cançons. Amb una àmplia riquesa temàtica, Raimon ha interpretat un concert centrat en el seu darrer treball 'Rellotge d'emocions', sense oblidar els seus grans èxits que han fet aixecar els espectadors de les butaques.

Mira l'espectacle a Cugat tv

Al llarg d'una hora i mitja, Raimon ha desplegat dalt l'escenari els records de tota una vida . Començava així un concert que ha aplegat prop de 800 persones al Teatre-Auditori. Els espectadors no han dubtat en ovacionar qui ha estat un dels referents de la Nova Cançó. Amb lletres d'autoria pròpia i més de 50 poemes musicats, on destaquen les paraules d'Ausias March i Salvador Espriu, el cantautor de Xàtiva ha omplert el Teatre-Auditori.

L'actuació ha portat fins a Sant Cugat un públic que l'ha seguit des dels seus inicis. La interpretació del cantautor i dels músics dalt l'escenari, i el repàs d'algunes de les cançons més conegudes han despertat una calorosa i emotiva resposta del públic.

Públic

Estic emocionada, sobretot per les cançons més emblemàtiques. / És una satisfacció veure'l. / Ens ha arribat a l'ànima



Tot i que no ha oblidat alguns dels temes més coneguts, Raimon ha ofert un concert amb una gran presència del seu darrer treball, 'Rellotge d'emocions'. Un disc que va veure la llum el febrer i que evoca records de la seva infantesa a Xàtiva i la joventut a València i Barcelona. Un repertori que reflexa la maduresa del cantautor i el moment que travessa.

Raimon

Són 10 cançons que tenen un fil conductor, el del pas del temps i els records que formen part de nosaltres.



Dempeus i amb una gran ovació, els assistents han reconegut una trajectòria de més de 50 anys, que ha tingut el seu punt àlgid quan han sonat les cançons 'Jo vinc d'un silenci', 'Al vent' i 'Diguem no'. El concert s'ha emmarcat dins l'11è Festival de Poesia de Sant Cugat que enguany ret homenatge a la figura de Gerard Vergès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.