Quatre botigues d'alimentació que continuen en actiu

Els pollastres a l'ast i el producte fresc, a l'abast dels santcugatencs durant el confinament


  • Comparteix:

Durant aquests dies de confinament, Coock Slow Food Chicken obrirà de les 11 a les 16h i de les 19 a les 23.30h / Foto:Cedida

Durant aquests dies de confinament, Coock Slow Food Chicken obrirà de les 11 a les 16h i de les 19 a les 23.30h / Foto:Cedida

El menjar per emportar i també el producte fresc continua estant a l'abast dels santcugatencs malgrat el confinament a casa. Aquestes són quatre botigues d'alimentació que segueixen en actiu durant l'estat de l'alarma.

Carnisseria Sagarra
Els seus establiments continuen oberts amb les mesures de seguretat preses de dilluns a dissabte de 8 a 14 i a les tardes de dimarts a divendres de 17 a 19.30. Les entregues a domicili, que es fan durant el matí, es poden pagar tant en metàl·lic com targeta, o transferència. Les comandes es poden fer a través del telèfon 936 75 37 77, per correu electrònic info@csagarra.com o a través de la botiga online www.csagarra.com.

Coock Slow Food Chicken
Durant aquests dies de confinament, Coock Slow Food Chicken obrirà de les 11 a les 16h i de les 19 a les 23.30h. Es pot anar a buscar menjar per emportar amb les mesures de seguretat corresponent. L'establiment garanteix el contacte zero, ja que la comanda i el pagament es fa a través de la web i es deixa a la porta del client i de franc. Els plats de la carta són els pollastres rostits, canelons, croquetes...Es pot contactar a través de www.coocksantcugat.com, i al telèfon 93 398 17 58.

La Barca del Helios
La peixateria La Barca del Helios continúa oberta per a poder abastir de peix i marisc als santcugatencs des de casa. La peixateria online es troba a www.comprarpeix.com. L'entrega del peix és a gust del consumidor, tallat o sencer (compra mínima de 20 euros). Les comandes arriben a tots els municipis del Vallès Occidental.

Fet a la llenya
El pollastre a l'ast sobreviu al confinament. El nou horari de l'establiment serà de dijous a diumenge de les 11 a les 15 a porta tancada. Els encàrrecs es poden demanar al número de telèfon 935 184 215 i es podran passar a recollir a la botiga. També es continúa podent anar a comprar els pollastres directament, mantenint les mesures de seguretat, entrant a la botiga d'un en un i pagant al caixer automàtic o amb targeta de crèdit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.