Les floristeries de Sant Cugat que porten roses a domicili per Sant Jordi

Enguany, la festa de llibre i la rosa ha quedat anul·lada per l'estat d'alarma a causa de la Covid-19


  • Comparteix:

Les roses de Sant Jordi aquest any han de ser a domicili perquè es viurà una diada en confinament / Font: CC-BY Pixabay

Les roses de Sant Jordi aquest any han de ser a domicili perquè es viurà una diada en confinament / Font: CC-BY Pixabay

Tant les llibreries com les floristeries de Sant Cugat s'estan reinventant aquests dies, ja que la data de l'any on més vendes tenen, Sant Jordi, ha quedat anul·lada enguny pel confinament a causa de la Covid-19. Cugat Mèdia et fa un recull de diferents floristeries de la ciutat que ofereixen aquest servei a domicili.

Amazonia Flors
La floristeria Amazonia Flors del carrer Doctor Murillo farà entregues a domicili. Per fer la reserva s'ha de contactar a través del número 672 229 821 o al correu amazoniaflors@gmail.com, abans del 22 d'abril.

Elia Garden
La floristeria Elia Garden situada a l'Avinguda de les Roquetes també disposa del seu servei a domicili. Per veure què ofereixen es pot entrar al seu portal web i fer la comanda a hola@eliagarden.com o al telèfon fixe 936 749 002.

Floristeria Blooms
El perfil d'Instagram de la Floristeria Blooms ja llueix amb fotografies de les diferents roses i rams de roses que poden portar a domicili per Sant Jordi. Les reserves s'han de fer al telèfon 687 797 596.

Rosa Maria Segura Florista
La floristeria cèntrica del carrer Santa Maria, Rosa Maria Segura Florista, també disposa de la seva botiga en línia en la seva web, on el consumidor pot escollir la seva flor o la seva planta dedicada a la diada de Sant Jordi.

Centre Jardineria Masó-Navarro
El Centre de Jardineria Massó-Navarro fa entrega dels seus productes a domicili i per aquest Sant Jordi fa un servei especial a domicili de roses vermelles, en totes les seves varietats. L'establiment és a la Carretera de Rubí i són especialistes en roses preservades que duren fins a cinc anys. L'enviament a domicil és gratuït i les comandes es poden fer a info@gardenmaso-navarro.com o al 936 753 702. Fes-li un cop d'ull al seu Instagram!

Per consultar quines floristeries porten roses per Sant Jordi arreu de Catalunya i quines alternatives han sorgit arran del confinament per a la Diada, el gremi de floristes ha dissenyat aquesta pàgina web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.