Parament de la llar, a domicili

Eines de ferreteria i utensilis de cuina sense haver de moure's de casa


  • Comparteix:

Botiga Cuinetes / Foto cedida per Cuinetes

Botiga Cuinetes / Foto cedida per Cuinetes

La botiga Cuinetes i la Ferreteria Sabadell s'han afegit a la plataforma SlowShopping.cat.

Notícia actualitzada a data de 04/01/2021

Cuinetes
Cuinetes Cook Shop és una botiga especialitzada en tota mena d'articles de cuina, que es troba al carrer Valldoreix. Troba cassoles, paelles, estris de cuina, kits d'esferificacions, articles de pastisseria, etc. A més, l'establiment ofereix articles de parament de la llar com taules de planxar, estovalles i galledes de reciclatge. Els amants de la cuina poden consultar, a més, utilitats i idees al seu compte d'Instagram. Per contactar amb la botiga cal trucar al 933 157 807 o enviar un correu electrònic a info@cuinetes.shop. Estan oberts de dilluns a dissabte de 9.30 h a 14 h i de 16.30 h a 20.30 h.

El negoci està associat a Sant Cugat Comerç i s'inclou dins la plataforma nascuda arran del confinament SlowShopping.cat.

Ferreteria Sabadell
Ferreteria Sabadell, situada al passeig de la TorreBlanca, ven tota mena d'eines, pintures, petit electrodomèstic, productes de lampisteria, elements de jardi, bombetes i material elèctric. L'horari actual és de dilluns a dissabte de 9 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h. Per resoldre dubtes, el seu correu electrònic és martaferreteria@hotmail.com i el telèfon 93 674 56 48 o a també és possible enviar un missatge de Whatsapp al telèfon 622 731 180.
El negoci està associat a Sant Cugat Comerç i s'inclou dins la plataforma nascuda arran del confinament SlowShopping.cat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.