Menjar italià a punt per cuinar a casa

Masses, pizzes, salstes i altres productes preparats per gaudir-ne a casa


  • Comparteix:

Cuina italiana, a punt per cuinar a casa / Foto cedida

Cuina italiana, a punt per cuinar a casa / Foto cedida

El terme mig entre el menjar per endur i el supermercat és el producte preparat per cuinar a casa. Aquest és el cas de les botigues de menjar italià de la ciutat que ofereixen els seus productes per acabar de cuinar i gaudir a casa.

La Bottega
Pasta de tots tipus, pa, vi... Tots els productes habituals de La Bottega també a domicili Les comandes s'han de fer al telèfon 659 105 808 o al correu hola@labottega.cat. L'enviament és gratuït i sense comanda mínima. Les novetats es poden seguir a través del seu portal web i també a través del seu perfil d'Instagram.

L'obrador de Mezzanote
La botiga L'obrador de Mezzanote és a la Rambla del Celler, 29 dins les galeries del celler. Fa servei a domicili dels seus productes com pasta fresa elaborada artesanalment, salses, formatges, postres i pizzes entre d'altres. Cal una comanda mínima de 25 euros i els encàrrecs es poden fer per missatge de WhatsApp al 660 075 812.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.