Les drogueries ja ofereixen productes de neteja biodegradables

Biopompas i Pintures Cabanes fan entregues a casa dels seus productes des del confinament


  • Comparteix:

Productes de neteja biodegradables de la botiga Biopompas Sant Cugat, del carrer Martorell / Foto: Cedida per Biopompas Sant Cugat

Productes de neteja biodegradables de la botiga Biopompas Sant Cugat, del carrer Martorell / Foto: Cedida per Biopompas Sant Cugat

Alguns establiments de la ciutat dedicats a la venda de drogueria i productes de neteja també han decidit activar el servei a domicili.

Notícia actualitzada a data de 28/12/2020

Biopompas
La botiga de productes de neteja biodegradables a granel i de proximitat, Biopompas Sant Cugat, ara també fa servei a domicili. L'establiment, que es troba al carrer Martorell, 21, ven sabons, detergents i cosmética natural. Per fer les comandes, els interessats es poden dirigir al seu correu electrònic és el biopompas.santcugat@gmail.com i o al telèfon fixe 93 198 73 96. L'establiment encara no disposa de botiga online i està associat a Sant Cugat Comerç i s'inclou dins la plataforma nascuda arran del confinament SlowShopping.cat.

Pintures Cabanes
L'històric establiment de drogueria i pintura, Pintures Cabanes, ha activat els enviaments a domicili. La botiga es troba al carrer Santiago Rossinyol i posa a disposició de la gent els productes de drogueria, perfumeria, bricolatge. Per fer les comandes, el telèfon de contacte és el 93 675 25 25. El negoci està associat a Sant Cugat Comerç i s'inclou dins la plataforma nascuda arran del confinament SlowShopping.cat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.