El comerç de Sant Cugat es bolca amb la celebració del Dia de la Mare amb les entregues a domicili

L'espai 'Sant Cugat ho porta a casa' de Cugat Mèdia fa un recull de totes les botigues de proximitat de la ciutat que tenen actiu aquest servei


  • Comparteix:

El servei a domicili dels negocis de Sant Cugat et permet fer un detall per al Dia de la Mare / Foto: Cugat Mèdia

El servei a domicili dels negocis de Sant Cugat et permet fer un detall per al Dia de la Mare / Foto: Cugat Mèdia

Els comerços de Sant Cugat ja preparen els enviaments a domicili per al Dia de la Mare perquè el confinament no sigui un impediment per poder fer un detall a una persona estimada en un dia assenyalat. Tant els comerços de proximitat com les botigues en línia disposen del servei a domicili per poder fer arribar la comanda sense moure's de casa. Per agafar idees, l'especial 'Sant Cugat ho porta a casa 'de Cugat Mèdia fa un recull dels establiments de la ciutat que han activat el servei a domicili durant l'estat d'alarma. En aquest espai, l'usuari pot trobar la manera de contactar amb els establiments i l'oferta existent a la ciutat.

Les opcions són molt diverses, des de moda i complements, fins a papereria, perfumeria, llibres o un bon àpat de la mà de restaurants de menjar tradicional o internacional. Molts comerços de la ciutat, alguns d'ells associats a Sant Cugat Comerç, han hagut de reinventar-se i agafar comandes via telemàtica així com contractar empreses de repartiment a domicili.

Les botigues reparteixen a l'àrea de Sant Cugat, Volpelleres, Mira-Sol i Valldoreix, La Floresta i Les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.