Carballo: 'Les restriccions afavoriran aquells que venen per internet'

Les botigues locals pateixen per l'afectació de les noves mesures contra la covid durant la campanya de rebaixes


  • Comparteix:

Les noves restriccions poden afectar la campanya de rebaixes a la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

Les noves restriccions poden afectar la campanya de rebaixes a la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

'Esperem poder treure tots els estocs acumulats durant tota aquesta campanya d'hivern i poder començar la temporada de primavera sense estocs.' Aquest era l'objectiu principal dels comerços locals per a la campanya de rebaixes, segons va explicar el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, a Cugat Mèdia. Un objectiu que probablement es veurà perjudicat per les noves restriccions anunciades per la Generalitat.

Concretament, a partir del 7 de gener i durant un total de deu dies, s'activarà un confinament municipal cada dia de la setmana i s’imposarà el tancament de tot el comerç no essencial durant els caps de setmana. Els centres comercials i les botigues de més de 400 m², per la seva banda, no podran obrir cap dia d’aquest període.

La reacció de Carballo respecte a les noves mesures no ha estat positiva. Carballo ha declarat que les mesures suposen "un plus d'enrariment de la situació". A més, el fet que els dies del període de rebaixes ja no estiguin regulats per llei, podria fer avançar les rebaixes a les grans superfícies, per compensar els deu dies que estaran tancades després de Reis.




Jesús Carballo

Els centres comercials saben que estaran tancats durant deu dies, des que comencin les rebaixes, i la veritat és que no sabem com reaccionaran, si faran rebaixes aquests dos dies, si continuaran igual, però la veritat és que aquestes restriccions afectaran molt al comerç. Una altra vegada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.