Els detalls del 8è concert 'Música per a la solidaritat', al SAF


  • Comparteix:

Montserrat Moral (organitzadora de l'esdeveniment) i Olga Novau (presidenta d'Oncolliga) al SAF

Montserrat Moral (organitzadora de l'esdeveniment) i Olga Novau (presidenta d'Oncolliga) al SAF

El concert 'Música per a la solidaritat' que organitza el Rotary Club Sant Cugat arriba enguany a la seva vuitena edició. Ho farà amb un concert aquest diumenge al Teatre-Auditori. La música la posarà La Vella Dixieland i la solidaritat tothom qui ho vulgui, perquè l'objectiu és omplir les butaques del Teatre-Auditori per recaptar fons per ajudar a les entitats socials de la ciutat. En aquesta ocasió l’escollida ha estat l’Oncolliga. La organitzadora de l'esdeveniment, Montserrat Moral i la presidenta d'Oncolliga, Olga Novau, han passat pel 'Sant Cugat a fons' per explicar els detalls del projecte.

ESCOLTA-HO

Les entrades, que tenen un preu de 20 euros, es podran adquirir a les taquilles del Teatre-Auditori, a l'Oficina de Turisme o a la seu d'Oncolliga, ubicada al Xalet Negre. També es poden aconseguir a través d'internet a l'adreça Tasantcugat.cat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.