Cebiche i cervesa artesana, a l'espai gastronòmic del SAF


  • Comparteix:

Valdiva recomana el cebiche del restaurant 'Ceviche 103'

Valdiva recomana el cebiche del restaurant 'Ceviche 103'

Aquest dimarts l''Amb molt de gust' parla amb David Valdivia, creador del blog 'La hora del Bagel', que recomana locals de Barcelona per gaudir de la millor cuina peruana i complementar-ho amb unes bones cerveses artesanes.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.