La solidaritat del poble santcugatenc amb Equador, al SAF


  • Comparteix:

El terratrèmol d'Equador va afectar les zones de Pedernales i Cojimíes

El terratrèmol d'Equador va afectar les zones de Pedernales i Cojimíes

Aquest dimecres el 'Sant Cugat a fons' coneix la solidaritat del poble santcugatenc amb l'Equador. Un grup de ciutadans s'ha unit per oferir ajuda als afectats pel terratrèmol del passat 16 d'abril, ens ho explicarà Dimitri Defranc, equatorià membre de la Associación Inmigrantes Sin Fronteras, i el president de l'Associació Multicultural de Sant Cugat, Diego Castelo.

A les onze del matí farem català amb la responsable del Servei Local de Català (SLC), Mar Oñate, i seguirem amb l'espai de literatura en què conversarem amb la professora del taller d'escriptura de l'Ateneu santcugatenc, Susanna Camps, i dos de les alumnes que han publicat el seu relat al llibre '16xDos'.

A les dotze del matí rebrem Martí González i Àlex Masana a 'El que importa de veritat', l'espai d'humor que ens ajuda a passar la setmana. Tancarem el programa amb l'espai de 'Comerç' del gerent de l'Associació Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo.

Ens hi posem a les deu del matí i us acompanyem fins a la una del migdia, aquí a Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.