L'especialista en formatgeria Enric Canut visita l'espai 'Amb molt de gust'


  • Comparteix:

L'expert en formatgeria Enric Canut visita el magazín per parlar d'aquest producte

L'expert en formatgeria Enric Canut visita el magazín per parlar d'aquest producte

L'espai gastronòmic 'Amb molt de gust' conversa amb el tècnic agrícola, especialista en formatgeria i consultor alimentari Enric Canut. El magazín s'interessa per aquest producte a casa nostra i descobreix les variants que s'hi produeixen. Canut és confundador de diversos ens dedicats a la promoció de la formatgeria al país com ara La Formatgeria Catala de Barcelona i l'Associació pel Foment dels Formatges Artesans. El santcugatenc també col·labora amb diversos mitjans dedicats a la gastronomia.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.