El SAF coneix els treballs guanyadors dels premis Manuel Vázquez Montalbán


  • Comparteix:

Els alumnes del Pla i Farreras visiten Cugat.cat per explicar els treballs

Els alumnes del Pla i Farreras visiten Cugat.cat per explicar els treballs

El 'Sant Cugat a Fons' s'interessa pels treballs guanyadors de l'11a edició dels Premis de Treballs de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán i del Premi Joan Auladell de temàtica local. Els protagonistes, tots alumnes de l'institut Joaquima Pla i Farreras, parlen del procés que han seguit i de les conclusions a les quals han arribat, entre altres qüestions.

ESCOLTA-HO

Miquel Saucedo, Marc Fornt i Guillem Mayoral són els autors del treball guanyador, 'Els llevats, els artesans de la cervesa', i Mònica Bosch i Sílvia de Ferrater, les guanyadores del premi Joan Auladell per 'Hi ha trens que és millor no agafar. Campanya de prevenció contra el consum d'alcohol en els adolescents'. El membre del Memorial Manuel Vázquez Montalbán Isidre María també valora la participació i la qualitat dels treballs d'aquesta edició.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.