StQBeer, els Geganters i el Concurs d'Arrossos tanquen el repàs de les activitats de Festa Major


  • Comparteix:

Anna Fabre, Joan Gómez, Guim Jané i Josep Pros

Anna Fabre, Joan Gómez, Guim Jané i Josep Pros

El 'Sant Cugat a fons' segueix amb el repàs de les activitats de Festa Major i per fer-ho ha convidat el membre de l'associació StQBeer Festival Guim Jané, la membre dels Geganters de Sant Cugat Anna Fabre i els membres dels Amics de la Penya Regalèssia, encarregada d'organitzar el Concurs d'Arrossos, Joan Gómez i Josep Pros.

ESCOLTA-HO

Les entitats han destacat:
La cinquena edició del StQBeer arriba amb una ampliació d'horaris, canvi d'ubicació i una programació que inclourà música, activitats infantils, demostracions i concursos.

Aquest dissabte a les sis de la tarda se celebrarà la 30a Trobada Gegantera amb 12 colles. L'activitat començarà a dos quarts de sis amb la plantada de gegants on també es presentarà el nou gegantó.

Els membres dels Amics de la Penya Regalèssia parlen del nou espai que acollirà el Concurs d'Arrossos, una de les cites amb més afluència de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.