El creuament de varietats d'arròs per fer-les més resistents, a 'El Pou'


  • Comparteix:

Una imatge d'un camp d'arròs del Delta de l'Ebre / Foto: ACN

Una imatge d'un camp d'arròs del Delta de l'Ebre / Foto: ACN

'El Pou', la secció de ciència i tecnologia que Cugat.cat produeix per a la Xarxa de Comunicació Local, descobreix les investigacions d'un grup de recerca que lidera la Universitat de Barcelona (UB) en un projecte anomenat NEURICE. El seu objectiu és desenvolupar varietats comercials d'arròs que siguin tolerants a la salinitat i que puguin ajudar a fer front al canvi climàtic i al cargol poma. Xavier Serrat ens explica aquest projecte, on hi participen també el Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG, Bellaterra) i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA, Amposta) i altres institucions europees.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.