Ruiz (Volei Sant Cugat): 'Aquest any tinc la sensació que podem aguantar la categoria'


  • Comparteix:

Rafa Ruiz i Laura Brun, a l'estudi Ramon Barnils

Rafa Ruiz i Laura Brun, a l'estudi Ramon Barnils

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, assegura que els equips que vulguin esgarrapar punts del Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix hauran de suar de valent per aconseguir-ho. En l'entrevista de la secció 'El Partit de la Jornada' del programa 'Esport en Marxa', Ruiz també ha assegurat que si se segueix treballant en aquesta línia, es podrà optar a fites encara més ambicioses que la permanència.

ESCOLTA-HO

Repassa les frases destacades de l'entrevista

Rafa Ruiz

'Serà complicat que els equips treguin punts de Valldoreix. Aquesta jornada hem posat la primera pedra per demostrar tothom que podem competir contra qualsevol'.

'Hem de ser un mirall on els clubs es puguin mirar, i hem de intentar demostrar que amb molts anys treballant dur es poden aconseguir moltes coses a través d'invertir en el planter'.

'Aquest any tinc la sensació que podem aguantar la categoria i demostrar la gent que es pot fer aquest projecte. El grup que tinc al costat m'¡nspira aquesta confiança.'

'Hem de ser conscients i adaptar-nos que estem en un nivell de competició molt més alt i molt més exigent'.

'Si seguim treballant en aquesta línia i tenim els peus al terra, podem optar a més que la permanència. Hem de saber retenir el talent i recuperar el de fora'.


Laura Brun

'Ja porto 12 anys en aquest club, arribar al màxim nivell amb l'equip amb el qual estic ha estat molt bé. Aquest any hem d'aprendre el màxim de les contràries i les companyes.'

'Jugar contra la meva germana, la Raquel, va ser una experiència inoblidable.'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.