El magazín commemora el 50è aniversari del Pessebre Vivent de Valldoreix amb els seus participants


  • Comparteix:

Carlos Gavaldà i Antoni Zamora

Carlos Gavaldà i Antoni Zamora

El pessebre vivent de Valldoreix celebrarà el 50è aniversari amb una trobada que rememorarà una iniciativa que va ser una realitat durant només quatre anys (1966-1969). Els impulsors de la reunió i primers participants del pessebre, Carlos Gavaldà i Antoni Zamora, visiten el magazín per explicar com funcionava el pessebre als anys 60 i la seva importància com a activitat cohesionadora al territori.

ESCOLTA-HO

El pessebre vivent de Valldoreix és el segon més antic de Catalunya, per darrere del de Corbera. Per commemorar els 50 anys de la primera representació, el 16 de desembre la sala d'actes de l'EMD acollirà l'acte de retrobament a les set de la tarda. El preu de les entrades per assistir-hi és de 15 euros. Cal confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a antoniodepaduazamora@gmail.com o a gavaldacarlos@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.