El Club Rugby Sant Cugat destapa un ampli ventall d'activitats en motiu del trentè aniversari


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat commemorarà el trentè aniversari amb un ampli ventall d'activitats dividits en diversos punts d'acció. En els següents mesos el club preveu organitzar sessions informatives de diferent temàtica, activitats solidàries, esportives i també de caire social. El partit del sènior contra el Cisneros o la participació a la cursa Magic Line, en què col·laboren amb l'Hospital Sant Joan de Déu, són algunes de les propostes que ha fet el club.

Sessions informatives

Un dels marcs d'acció d'aquests 30 anys del CR Sant Cugat són un seguit de xerrades, que encenten les activitats previstes per aquest 2017. Les sessions són en clau esportiva que col·loquen el focus en altres punts d'interès, com ara l'alimentació o la salut.

El 17 de febrer a la ZEM La Guinardera se celebrarà una taula rodona que debatrà sobre l'esport dels veterans. "L'alimentació del nen esportiva", de la mà de la dietista Núria Llata, serà la segona de les xerrades que tindrà lloc el pròxim 12 de març. L'11 d'abril la mateixa Núria Llata també protagonitzarà la xerrada "Alimentació per millorar el rendiment". L'última de les sessions serà dirigida per la doctora Coral Sant Feliu i tindrà l'esport de contacte en veterans i com aquest ajuda a la prevensió del Parkinson com a rovell l'11 de maig.

Activitats solidàries

Les activitats solidàries donaran el tret de sortida el 5 de març amb la participació a la cursa Magic Line, on el club col·laborarà amb diferents entitats entre elles l'Hospital Sant Joan de Déu. L'acte tindrà molt present les tres dècades de l'entitat i consistirà en una cursa de 30 quilòmetres que disputaran 30 persones del Rugby Sant Cugat. El 6 de maig es durà a terme un torneig benèfic que destinarà els diners a la fundació Carreras.

Al Juny es preveu un seguit d'activitats de la mà d'ACNUR amb l'objectiu d'enviar diners als refugiats,unes iniciatives que el club encara ha de concretar. L'última de les sessions, "Cuines del Món", preveu aplegar menjar de d'arreu del món per celebrar un gran dinar que representi les diverses nacionalitats dels jugadors del club.

Activitats esportives

El 18 i el 19 de març tindrà lloc el Torneig d'Escoles Juan Reca, en reconeixament a un dels principals col·laboradors de l'escola. Un altre de les activitats de caire esportiu serà el Torneig sub 16 Ciutat de Sant Cugat, que se celebrarà el 3 i 4 de juny. A més, el 15 d'abril es disputarà un triangular sub 18.

Ara bé, el plat fort serà el partit que enfrontarà el sènior contra el Cisneros el 9 de setembre.

Activitats de caire social

La Festa Major de Sant Cugat marcarà l'inici de la vessant més social de la celebració amb una exposició dels 30 anys. Un altre dels actes serà l'entrega d'una insígnia a 30 personalitats del club.

La festa de final de temporada, que se celebrarà de l'1 de juliol, serà un altre dels esdeveniments que marquen aquest aniversari. El 6 d'octubre es presentarà un taulell que té com a objectiu lloar la figura dels capitans que ha tingut el sènior, entre ells l'actual president Mauri Benito. El 15 de desembre el trentè aniversari posarà el punt final amb una gala de celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.