Influenceme, Fair Job i Random Den, tres nous projectes finalistes del Yuzz Sant Cugat


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Guillem Babitsch, Joaquim Cuervo, Joel López i José Luís Garcia

D'esquerra a dreta, Guillem Babitsch, Joaquim Cuervo, Joel López i José Luís Garcia

El 'Sant Cugat a fons' coneix tres nous projectes finalistes de la setena edició del Yuzz Sant Cugat. El creador de Influenceme, Joel López, l'impulsor de Fair Job, José Luís Garcia, i els ideòlegs de Random Den, Guillem Babitsch i Joaquim Cuervo, han passat pels estudis de Cugat.cat per explicar els detalls del seu projecte.

ESCOLTA-HO

Influenceme
Joel López Luna ha creat una plataforma que posa en contacte 'influencers' amb empreses. Les persones interessades poden inscriure-s'hi i crear un perfil per trobar ofertes d'empreses que estiguin interessades en ells.

Fair Job
L'equip de José Luís Garcia ha pensat en un portal de cerca de feina on l'objectiu principal és protegir els interessos dels treballadors i oferir perfils amb talent a les empreses.

Random Den
Guillem Babitsch i Joaquim Cuervo han presentat el projecte d'una productora audiovisual que facilita l'accés i l'experiència laboral a joves que cerquin feina al sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.