Joan Vidal (Junior): 'No estem lluny del màxim rendiment que es pot treure a aquest equip'


  • Comparteix:

El tècnic del Junior, Joan Vidal / Font: Junior.cat

El tècnic del Junior, Joan Vidal / Font: Junior.cat

El tècnic del Junior femení d'hoquei herba, Joan Vidal, reconeix en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat que el seu equip és a prop del nivell màxim de rendiment que pot obtenir, una versió, diu, que podria acostar-lo al títol que resta aquesta temporada, la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres van caure per segona vegada consecutiva a la final de la Copa de la Reina davant el Club de Campo, enguany com a amfitrió del campionat.

ESCOLTA-HO

Les frases destacades de l'entrevista

'Bàsicament, la diferència respecte la final de l'any passat que aquest cop ens hem posat per davant, i que l'1 a 1 ens ha fet mal i a partir d'aquí sí que ha estat igual'.

'La realitat és que el Club de Campo té millor equip i ha jugat millor. Ens falta un pas per arribar-hi, i quan falta això cal que tothom doni la millor versió de sí mateix a nivell individual i col·lectiu, i tampoc ha estat així'.

'Si sabem interpretar aquest resultat, segur que aquest resultat farà créixer l'equip'.

'Més enllà dels resultats, hi ha satisfacció perquè l'esdeveniment ha sortit bé. No tot és guanyar'.

'Hi ha poc marge per treure conclusions, ja ens hem de centrar en el següent partit. Farem anàlisis puntuals'.

'Sempre es pot més, no sé on és el sostre. Penso que aquest any estem en una bona línia, sobretot després del Nadal. Està creixent molt ràpid i corregint moltes coses'.

'Has de ser molt ambició i molt autocrític. Ens queda molt camí, però penso que no estem lluny del màxim del rendiment que pot treure a aquest equip'.

'Penso que en els mesos que queden l'equip hi ha marge suficient perquè l'equip doni la millor versió de si mateix, que és la que ens pot acostar al títol que a tots ens agradaria'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.