L'Ajuntament posarà en marxa les zones d'aparcament verda i taronja aquest any


  • Comparteix:

Aparcament zona verda / Foto: ACN

Aparcament zona verda / Foto: ACN

L'equip de govern implementarà aquest any les zones verda i taronja d'aparcament. L'empresa municipal Promusa ja ha iniciat els estudis previs per definir la implantació i el model de servei d'aquest tipus de zones d'aparcament regulat. Ho ha assegurat el govern local en resposta a les queixes d'ERC-MES pel retard en aquests projectes, que van ser aprovats per unanimitat del ple municipal.

L'equip de govern ha assegurat que Promusa, que gestiona l'aparcament amb control horari regulat, està desenvolupant els diferents estudis que preveia la moció aprovada pel plenari.

D'una banda, s'està estudiant la implantació i model de servei per a les zones verdes als àmbits del centre, l'Eixample Sud, Torreblanca i Can Cabassa. D'altra, també s'analitza la implantació de zones taronges al Parc Empresarial de Can Sant Joan, que inclou la gestió de tres nous aparcaments al baixador de Can Sant Joan, a l'avinguda de la Generalitat i al carrer de Sena. La previsió de Promusa és posar en marxa aquestes zones d'aparcament aquest any, segons el govern municipal. Les taronges són places per a l'estacionament de llarga durada, de màxim un dia. La tarifa és per dies tant per a residents com per a no residents, però els residents tenen descompte

A més, s'està estudiant la possibilitat de nous emplaçaments per ubicar aparcaments que resolguin la mobilitat de determinades zones del municipi com per exemple al costat del CAP de Can Matas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.