El filòleg Joan Tres repassa el més destacat del 17è Festival Nacional de Poesia


  • Comparteix:

Cartell de l'edició d'enguany

Cartell de l'edició d'enguany

El filòleg Joan Tres es posa al capdavant de l'espai de poesia del magazín per fer un repàs del més destacat del 17è Festival Nacional de Poesia (FNP). Joan Tres ha dedicat els minuts de la secció a un dels actes més importants del festival, La Nit de Poesia, que se celebrarà aquest dijous a les nou del vespre al Teatre-Auditori. Enguany l'espectacle anirà a càrrec del jove poeta Sebastià Portell que, sota el títol de 'Correspondències', ha ideat una gala amb una gran diversitat d'estils poètics acompanyats amb la música d'Andrea Motis.

ESCOLTA-HO

Joan Tres també ha destacat:

'Desbesar Roses', aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre al Teatre Auditori i amb la presència de la cantautora Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida.

'De l'amor i del temps. A Gabriel Ferrater', dijous 26 a les nou del vespre al Cafè Auditori i a càrrec del cantautor Joan Artigas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.