La xef Ada Parellada visita el magazín per parlar de les originals propostes del Comaxurros


  • Comparteix:

Ada Parellada, al magazín

Ada Parellada, al magazín

La xef i coimpulsora de Comaxurros, Ada Parellda, visita l'espai 'Amb molt de gust' per parlar-nos de la proposta gastronòmica de l'establiment que va obrir portes a Sant Cugat fa vuit mesos. Comaxurros reivindica el dolç tot l'any amb propostes tant per a l'estiu com per a l'hivern. D'entre l'oferta destaquen receptes innovadores com els 'xurros bravos' i les cotnes de quinoa. Parellada ha defensat l'elaboració dels productes del Comaxurros: la massa es fa dos cops al dia a mà i es fregeix amb oli d'oliva verge extra.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.