Repassem els detalls imprescindibles per seguir les cavalcades de Reis de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els convidats d'aquest dilluns amb la presentadora, Carme Reverte

Els convidats d'aquest dilluns amb la presentadora, Carme Reverte

Les cavalcades de Reis, un dels moments més màgics per als infants, tornen un any més als carrers de Sant Cugat i als districtes. Entre les novetats destaca que la cavalcada del centre de la ciutat estrena carrosses mentre que a Valldoreix potenciaran l'oferta d'activitats per als menuts. A les Planes se'ls rebrà amb música i a la Floresta han reduït el recorregut perquè les famílies puguin acompanyar els Reis.

ESCOLTA-HO

Aquest i altres detalls els han explicat al magazín el membre d'Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia Joan Gómez, el vocal i la coordinadora tècnica de Cultura i Joventut de l'EMD de Valldoreix, Quim Castelló i Núria Stenger, el membre de la comissió de la cavalcada de la Floresta Juan Merino, la membre de la Comissió de Festes de les Planes Emilia Cruz i el president de l'Associació de Propietaris de Mas Gener, Josep Lluís Lolo.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.