Premis Sant Cugat 2017: Coneix la Unió Ciclista, Joan Hidalgo i l'Associació Catalana contra el Parkinson


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Esteve Sala i Rafa Robledo

D'esquerra a dreta, Esteve Sala i Rafa Robledo

El magazín ha començat aquest dijous el cicle d'entrevistes als 14 finalistes dels Premis Sant Cugat 2017. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, el president de la secció local de l'Associació Catalana contra el Parkinson, Esteve Sala, i el pare de Joan Hidalgo, en representació del seu fill Joan, han estat els primers convidats.

ESCOLTA-HO

Unió Ciclista Sant Cugat
L'entitat celebra el 60è aniversari a la ciutat. Al llarg d'aquests anys l'entitat ha evolucionat fins aconseguir els més de 300 socis que tenen actualment. Robledo ha subratllat que el progrés del club ha anat en paral·lel al progrés d'aquest esport.

Associació Catalana contra el Parkinson (ACP)
L'ACP va rebre un guardó fa sis anys amb motiu del 10è aniversari de l'entitat, per aquesta raó el seu president, Esteve Sala, reconeix que és difícil rebre'n un altre. El president de l'associació ha afirmat que el millor premi és l'afecte que reben dels usuaris i les seves famílies.

Joan Hidalgo
El jove santcugatenc pateix atàxia telangièctasi, una malaltia minoritària que el manté en una cadira de rodes. En Joan, amb l'ajuda del seu pare, munta robots amb materials reciclats, una activitat que amb la qual vol conscienciar sobre el medi ambient. El seu pare ha destacat que el sol fet de ser finalistes ja suposa un gran reconeixement a la tasca que fan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.