Premis Sant Cugat 2017: Coneix Lluís Ribas, els Bastoners i el Patí Hoquei Club Sant Cugat


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Francesc Marzà, Lluís Ribas i Esther Madrona

D'esquerra a dreta, Francesc Marzà, Lluís Ribas i Esther Madrona

El 'Sant Cugat a fons' comença la setmana amb una nova conversa amb tres finalistes més als Premis Sant Cugat 2017. Aquest dilluns han visitat el magazín l'artista Lluís Ribas, la membre dels Bastoners de Sant Cugat Esther Madrona i el president del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC), Francesc Marzà.

ESCOLTA-HO

Lluís Ribas
El pintor va celebrar 40 anys de trajectòria amb l'exposició '40 anys d'exposició en exposició' al claustre del Monestir. Un projecte que, com ha afirmat Ribas, 'si d'una cosa estic orgullós és que va servir per recaptar 60.000 vacunes contra la poliomielitis', una malaltia que també ha patit l'artista. Entre els projectes de futur Ribas ha explicat que, per Sant Jordi, publicarà el llibre 'Icones del segle XX', una obra amb 49 retrats de personalitats reconegudes que van des d'Einstein fins a Pelé. El projecte combinarà pintura amb coneixement.

Esther Madrona, Bastoners de Sant Cugat
La membre dels Bastoners de Sant Cugat ha fet balanç dels 25 anys de vida de l'entitat a la ciutat. Madrona ha destacat la implicació dels prop de 150 membres de l'entitat i com han fet créixer el projecte fins a l'actualitat. El 2017 els Bastoners de Sant Cugat van ser els amfitrions de la Trobada Nacional de Bastoners, que va aplegar unes 80 colles d'arreu de Catalunya. Madrona ha augurat un futur on els Bastoners faran un salt qualitatiu gràcies a la consolidació dels grups i la incorporació d'una colla de gralles pròpia.

Francesc Marzà, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC)
El club esportiu ha fet 50 anys i el seu president ha destacat el bon estat de salut de l'entitat. El PHCSC és el club de Catalunya amb més jugadors a la base. Marzà ha remarcat que es tracta d'un club molt associatiu i amb ganes de participar amb altres entitats i federacions. L'objectiu és treballar amb i per Sant Cugat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.