El 'NiTrad fa un repàs a l'agenda de Sant Medir i a una nova proposta de Dissidència Sònica


  • Comparteix:

El 'Nitrad' ha parlat de Sant Medir, que se celebra aquest dissabte

El 'Nitrad' ha parlat de Sant Medir, que se celebra aquest dissabte

El 'NiTrad' ha fet un repàs de l'agenda de Sant Medir, l'aplec que cada 3 de març se celebra al pla del Miracle de l'ermita del copatró de Sant Cugat. Així s'ha destacat un acte oficial, la ballada de sardanes a càrrec de la cobla Contemporània (a qui faran una entrevista dissabte mateix!), i un d'extraoficial: la presentació i cantada popular de la societat gutural l'IRA, una proposta de membres del sindicat de música Dissidència Sònica, que és una clara al·lusió a la Societat Coral la Lira.

ESCOLTA-HO

La Cantada serà a les deu del matí al Pi d'en Xandri, al pas del seguici de romiatge a Sant Medir. L'IRA convoca tothom qui vulgui sumar-s'hi, oferint un cançoner gratuït amb una versió per cantar (només amb lletra) i una altra (amb acords) per qui vulgui portar el seu instrument i acompanyar les cançons.

Segons Quiman Segura, membre de Dissidència Sònica, volen fer despertar i mantenir encès el que van començar amb la cantada popular de Nadales del passat 24 de desembre, i seguir presentant lletres irreverents i 'burres' a cançons que tothom té al cap.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.