Joaquim Medina (AAVV Can Barata): 'El nostre objectiu és fer barri i integrar els nous veïns'


  • Comparteix:

Joaquim Medina i Natàlia Garcia

Joaquim Medina i Natàlia Garcia

Can Barata és un dels barris del terme muncipal de Sant Cugat més allunyats del centre de la ciutat. Ubicat entre la nostra ciutat, Sant Quirze, Rubí i Cerdanyola, i amb prop de 300 habitants, els veïns de Can Barata es troben en un entorn privilegiat envoltat de natura i tranquil·litat. Ara bé, aquesta situació idíl·lica no sempre els ha estat favorable: la mala cobertura, la falta de fibra òptica, la manca de transport públic i d'aigua corrent, han estat els cavalls de batalla de l'associació de veïns.

ESCOLTA-HO

El 'Sant Cugat a fons' ha volgut acostar-se al barri santcugantenc per a coneixe'l més de prop i saber quins són els seus projectes de futur. Ho hem fet acompanyats del president de l'Associació de Veïns de Can Barata, Joaquim Medina, i una de les seves membres Natàlia Garcia.

Medina i Garcia han parlat de les demandes dels veïns però també d'aquells aspectes que consideren que han millorat com la mobilitat. Can Barata gaudeix d'un microbus a demanda que va fins al CAP de Can Mates i l'escola l'Olivera. També s'han referit a una reivindicació històrica, la de l'aigua, que l'Ajuntament ja ha començat a solucionar.

Els han arranjat la pista esportiva i l'han convertit en un espai polivalent obert a tothom on poder fer activitats. La població del barri s'ha rejovenit amb l'arribada de parelles amb fills que busquen una millor qualitat de vida per a la família. Medina i Natàlia creuen que l'arribada de nous veïns també contribuirà a la dinamització del comerç.

També ha intervingut, via telefònica, el propietari del restaurant Can Barata, Paco Clarís. El seu restaurant és un dels punts neuràlgics del barri des de fa 25 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.