Explorer 'Joves amb idees': Coneixem els projectes Respmeter i Popuo, la revolució del comerç

Els participants presenten els seus projectes al magazín


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: Ivan Álvarez i Aleix Lagares

D'esquerra a dreta: Ivan Álvarez i Aleix Lagares

El programa d'emprenedoria Explorer 'Joves amb idees' continua la seva presència al 'Sant Cugat a fons' amb nous projectes de negoci. Han visitat el magazín Iván Álvarez, impulsor d'un prototip científic per monitoritzar la respiració de les persones, i Aleix Lagares, encarregat del projecte comercial Popuo.

ESCOLTA-HO

Respmeter
Creat per Iván Álvarez, es tracta d'un 'wearable' esportiu destinat a monitoritzar la respiració de forma autònoma, sense fils. L'objectiu és que l'usuari pugui mesurar i controlar els impulsos respiratoris en qualsevol situació quotidiana. El públic al qual s'adreça el projecte és principalment de l'àmbit esportiu tot i que no està descartada una presència en el sector mèdic.

Popuo, la revolució del comerç
És una iniciativa liderada per Aleix Lagares. La idea de Popuo tracta el desenvolupament d'una plataforma de comerç electrònic vinculada a les botigues locals i a les principals marques a través de la geolocalització. Tots els productes adquirits han de ser escollits pel comprador a la botiga local amb l'objectiu de disminuir els costos de transport, la possibilitat de pagar online i offline i de fidelitzar els clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.