Òscar Lanuza, gerent de l'OSV, parla de l'aposta innovadora de l'orquestra per atraure nous públics


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Lluís Cabal, Carme Reverte i Òscar Lanuza

D'esquerra a dreta, Lluís Cabal, Carme Reverte i Òscar Lanuza

El músic de l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) Lluís Cabal ha vingut a l'espai 'Donem la nota!' acompanyat del gerent de l'OSV, Òscar Lanuza, per explicar com es gestiona l'ens. L'Orquestra Simfònica del Vallès és caracteritza per ser una Societat Anònima Laboral, és a dir, els músics i components de l'orquestra són alhora els accionistes. Lanuza ha destacat la gran feina que fa dia rere dia l'Orquestra Simfònica del Vallès per adaptar-se als nous temps. L'OSV aposta per combinar un repertori de grans clàssics amb una posada en escena innovadora i atractiva que atregui nous públics.

ESCOLTA-HO

L'Orquestra Simfònica del Vallès va néixer el 14 de gener del 1987, en el si dels Amics de l'Òpera de Sabadell, com a orquestra que acompanyava les òperes. Maluradament el projecte es va esfondrar un any després i els seus músics van decidir capitalitzar l'atur i invertir-lo en el que ara coneixem com l'Orquestra Simfònica del Vallès.

Aquest espai està patrocinat per l'Orquestra Simfònica del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.