Les recomanacions de Pati de Llibres per aquest Sant Jordi omplen l'estudi de Cugat.cat

La responsable de la llibreria infantil i juvenil, Munt Soler, ha visitat l'espai de literatura


  • Comparteix:

Les recomanacions de Pati de Llibres

Les recomanacions de Pati de Llibres

La copropietària i llibretera de Pati de Llibres, Munt Soler ha visitat l'espai de literatura del magazín amb un munt de propostes per poder regalar als més menuts i als joves aquest Sant Jordi.

ESCOLTA-HO

Si voleu regalar un llibre a infants d'entre 6 mesos i els 2-4 anys, Soler proposa 'Blau', la millor manera per començar a conèixer els colors a través dels textos i il·lustracions dels santcugatencs Xavier Salomó i Meritxell Martí.

Per aquesta franja d'edat també ha recomanat 'Dorm, mixeta, dorm!' d'Antje Damm, 'La vaca del bric de llet' de Sohpie Adriansen i Mayana Itoïz, 'Prohibida l'entrada als elefants' de Lisa Mantchev i Taeeun Yoo i 'Bea Baila' de Luciano Lozano.

Per a infants d'entre 6 i 7 anys, Mun Soler ens ha portat 'Malacatú!' de Maria Pascual de la Torre i 'Petita & Gran Georgia O'Keeffe' d'Erica Salcedo i Maria Isabel Sánchez Vegara.

Si busqueu algun llibre per als primers lectors de la casa us poden interessar les biografies que, com ha destacat Soler, 'són la millor manera per apropar-se a la realitat des d'un altre punt de vista'. Per fer-ho, la llibretera ens ha portat 'Un conte propi', la biografia de cinc activistes feministes editat per Taka Tuka, que aquest dissabte a les dotze del migdia es presentarà al Pati de Llibres.

Altres recomanacions han estat 'Sweet Sixteen' de Annelise Heurtier i 'Sachiko' de Caren Stelson.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.