El crític Àngel Comas lamenta l'escasa qualitat de les adaptacions de les estrenes d'aquesta setmana


  • Comparteix:

El crític de cinema Àngel Comas ha vingut acompanyat de Jeremy Irons

El crític de cinema Àngel Comas ha vingut acompanyat de Jeremy Irons

Els cinemes de Sant Cugat renoven la cartellera amb dues propostes. Tant a Cinesa com a Yelmo s'estrena el film 'Proyecto Rampage', basat en el mateix vídeojoc. El protagonista, Dwayne Johnson, interpreta el paper d'un expert en primats que haurà de salvar el món. Yelmo també proposa 'La Casa Torcida', l'adaptació cinematogràfica de la novel·la d'Agatha Christie.

ESCOLTA-HO

'Proyecto Rampage'
'La pel·lícula és una barreja de coses. Em va recordar 'King Kong' i 'Godzilla'... És totalment inversemblant, per exemple, hi ha una escena on el protagonista rep un tret i el tio segueix l'escena tan tranquil·l. Té molt poca lògica'.

'La Casa Torcida'
'El cinema va per modes i em fa por que vingui un allau d'adaptacions de les novel·les d'Agatha Christie després de l'estrena d''Asesinato en el Orient Express'. La pel·lícula no és res de l'altre món. Sembla que es desmarca de la grandiloqüència de l'adaptació anterior.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.