Les coques i els panadons de Montse Ginel i Roser Solé ens fan obrir la gana a l''Amb molt de gust'


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Roser Solé i Montse Ginel

D'esquerra a dreta, Roser Solé i Montse Ginel

Les propietàries dels establiments Coques i panadons Montse, Roser Solé i Montse Ginel, han visitat l'espai 'Amb molt de gust' per parlar-nos de la seva oferta gastronòmica. La família terrassenca té dues botigues a Terrassa i una a Sant Cugat, aquesta última va obrir portes al gener, a l'avinguda de Francesc Macià, 20. Una de les seves especialitats són els panadons, una empanada farcida d'espinacs, pinyons i panses típica de Lleida. Altres productes que serveixen són les coques de verdures, les empanades de carn, les pizzes artesanes i les pastes de te.

ESCOLTA-HO

El primer establiment Coques i panadons Montse va obrir fa 25 anys a Terrassa quan el marit de Ginel va pensar a portar les típiques receptes de coques i panadons de Lleida a la cocapital vallesana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.