Les claus per fer un bon salmorejo i bacallà, amb La Jarana a l'espai 'Amb molt de gust'


  • Comparteix:

Conchita Fernández i Rolling Robles

Conchita Fernández i Rolling Robles

La sòcia del restaurant La Jarana Conchita Fernández i el cuiner del mateix establiment Rolling Robles han visitat la secció 'Amb molt de gust' per parlar-nos de la proposta gastronòmica d'aquest espai situat al passeig de Francesc Macià, 38. Fernández ha definit la seva cuina amb el caràcter andalús, tot i que no tanca cap porta a un tipus de varietat més internacional. Robles ha explicat les receptes d'alguns plats estrella de La Jarana com el salmorejo i el bacallà.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.