Els aliments protagonitzen el joc de dobles parelles de l'espai de català 'L'Anell al dit'


  • Comparteix:

Albert Masià, tècnic de normalització lingüística

Albert Masià, tècnic de normalització lingüística

L'espai de català dedica el joc de les dobles parelles d'aquest dijous als aliments. Albert Masià, tècnic de normalització lingüística del Servei Local de Català (SLC) ha explicat la diferència entre compondre i composar, greix i grassa, i ha reivindicat expressions com halar, fartanera, tiberi i darreries.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.