El 'Sant Cugat a fons' fa balanç dels 25 anys de la Mostra de Teatre de Valldoreix


  • Comparteix:

Quim Castelló, Trini Escrihuela i Rafa Usero / Foto: Cugat.cat

Quim Castelló, Trini Escrihuela i Rafa Usero / Foto: Cugat.cat

El 'Sant Cugat a fons' ha fet balanç aquest dilluns dels 25 anys de la Mostra de Teatre de Valldoreix i del relleu en l'organització, que assumirà a partir d'ara l'EMD de Valldoreix. El vocal de Cultura, Quim Castelló, i la directora i el president del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela i Rafa Usero, han repassat la història de la mostra i el futur del teatre al territori.

ESCOLTA-HO

Tant el grup com l'Entitat Municipal Descentralitzada veuen el canvi de lideratge com una manera de mantenir la vigència de la mostra, ja que, com ha explicat Usero, 'som 25 anys més grans i es nota'. D'altra banda, deslliurar l'entitat de la mostra també els permetrà centrar-se en altres projectes fora de les fronteres de Valldoreix. Segons Escrihuela, això significarà donar més rodatge a les produccions, que fins ara 'es podien representar només una o dues vegades'.

Des de l'EMD, Quim Castelló ha posar en relleu la feina del grup per impulsar la mostra i ha assegurat que el relleu en l'organització serà 'continuista' amb el projecte.


Rafa Usero

Fer una mostra costa molt perquè s'han de supervisar totes les obres, s'han de triar, gestionar la sala... Són cinc setmanes seguides de mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.