La Floresta dóna la benvinguda a un obrador de cervesa artesanal

La marca La Florestina tindrà un espai propi d'elaboració després d'anys llogant espais a cerveseres de l'entorn


  • Comparteix:

La Nature és una de les cerveses de la Florestina / Foto: La Florestina

La Nature és una de les cerveses de la Florestina / Foto: La Florestina

La cervesera La Florestina estrenarà aquest dissabte el seu propi obrador. Una festa amb música, menjar i, evidentment, cervesa servirà per inaugurar oficialment un espai que neix amb la vocació de convertir-se en un punt de referència per al barri. Després d'anys llogant espais a altres obradors, els impulsors de la marca han trobat un local, al carrer de la Quadra de Canals número 5, per consolidar-hi el projecte.

ESCOLTA-HO

De moment, la Florestina fabrica tres cerveses diferents, Nature, Pale Ale i Torrada que es comercialitzen en bars i establiments de la Floresta i alguns altres punts de Sant Cugat, com Cal Temerari, al 'food truck' de l'Ateneu, al MUT, a la cooperativa El Cabàs i a La Viti. L'Associació Florestina de la Cervesa, impulsora del projecte, també en vendrà als socis en un futur proper, segons ha explicat a Cugat.cat un dels fundadors de la marca, Riccardo Casentini.

Fins ara, l'associació comercialitzava la seva cervesa elaborada en obradors de Vilafranca del Penedès i Santa Perpètua de la Mogoda, i una vegada ja disposa d'espai propi, prepara el llançament de dues noves cerveses, una de blat i una IPA.


Riccardo Casentini

Hem decidit portar la cervesa a la Floresta perquè pensem que feia falta un petit motor econòmic que pogués fer de catalitzador de tot el que s'hi mou. Hem pensat que la cervesa ho podia fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.