Encara hi som a temps de refer els propòsits d'any nou

Si gairebé un mes després d'arrencar ja els hem incomplert, la psicòloga Viviana Alzate ens dóna consells per replantejar-los


  • Comparteix:

Viviana Alzate, a l'estudi de Cugat.cat

Viviana Alzate, a l'estudi de Cugat.cat

Gairebé un mes després de començar l'any, és més habitual del que ens agradaria admetre haver incomplert els propòsits de l'any. Fer dieta, començar a fer exercici, estudiar un idioma i mil i una idees més que es guarden en un calaix gairebé tan ràpid com n'han sortit. La psicòloga de Panta Rei Viviana Alzate ha passat pel 'Sant Cugat a fons' per fer-nos recomanacions per replantejar-los els objectius i ajustar-los a les nostres possibilitats.

ESCOLTA-HO

El secret es troba, segons ha explicat Alzate, en incorporar els propòsits de cada any a un esquema més gran, als objectius que tenim a la vida. 'Quan sabem quin és el nostre propòsit final, és molt més fàcil d'aconseguir les petites coses', ha argumentat. Per tot plegat, recomana fer un esquema general sobre fins on es vol arribar i quina mena de passos cal fer per acostar-s'hi.

Això sí, cal ser conscient que els propòsits requeriran d''esforç i dedicació' i ser conscients que es tracta d'un procés i que cada any és una oportunitat per anar fent passos cap a l'objectiu definitiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.