'L’elisir d’amore' arriba divendres al Teatre-Auditori de la mà dels Amics de l'Òpera de Sabadell


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle / Foto: Teatre-Auditori

Un moment de l'espectacle / Foto: Teatre-Auditori

Els Amics de l'Òpera de Sabadell porten aquest divendres al Teatre-Auditori 'L'Elisir d'Amore', de Gaetano Donizetti. Santiago Serrate dirigeix l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) en aquesta producció, amb Núria Vilà, César Cortés, Manel Esteve, Juan Carlos Esteve i Laura Obradors com a protagonistes. L'espectacle començarà a dos quarts de nou del vespre i les entrades tenen un preu de 55 euros, 49 per als menors de 29 anys i majors de 65.

ESCOLTA-HO

Serrate ha passat per la secció 'Donem la nota' del 'Sant Cugat a Fons', patrocinada per l'OSV i ha explicat que és un espectacle perfecte per a espectadors novells. 'Si algú no ha anat mai a l'òpera i ve a veure 'Elisir d'amore', s'enganxarà a aquest gènere sense cap mena de dubte', ha argumentat.

Durant l'entrevista, Serrate ha animat els oients a assistir a l'espectacle posant com a exemple l'experiència viscuda per la seva mare que, segons ha explicat, 'va tenir un somriure a la boca durant tot l'espectacle'. També n'ha destacat 'l'alegria que desprén' i la trama, que celebra l'amor.

Serrate també ha elogiat Sant Cugat i ha destacat que manté 'una gran relació' amb la ciutat.


Santiago Serrate

Us posaré l'exemple de la meva mare, que va venir a l'estrena de Sabadell. Em va dir que havia tingut el somriure a la boca des del principi fins al final. Alegria, felicitat, gaudies de les melodies i l'orquestra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.