Claes Magnet Trio porta el jazz contemporani als estudis de Cugat.cat


  • Comparteix:

Claes Magnet Trio amb el seu nou treball / Foto: Cugat.cat

Claes Magnet Trio amb el seu nou treball / Foto: Cugat.cat

El Claes Magnet Trio, liderat pel santcugatenc Claes Magnet, llança al mercat el seu nou treball 'Tout ce qui reste'. La formació de jazz contemporani queda completada amb Miquel Galceran al contrabaix i Quicu Samsó a la bateria i es mou entre el minimalisme, la inspiració paisatgística i la creació d’ambients contemplatius.

ESCOLTA-HO

Per al trio les imatges han estat essencials durant el procés creatiu dels seus dos discos, així com la sintonia musical i humana. 'Per mi sempre ha estat una font d'inspiració molt gran; de vegades pot ser una cosa tan senzilla com una foto', ha explicat al programa el mateix Magnet.

Durant l'entrevista, a més de repassar els elements principals del disc, el segon de la formació i que reflecteix 'l'essència del grup', també ha lamentat l'empitjorament de les condicions dels músics i dels pocs permisos que es donen actualment per tocar en directe als locals. 'Cada vegada toquem per menys. Jo he arribat ha sortir del local amb sis euros a la butxaca', ha explicat Quicu Samsó.

El Claes Magnet Trio ha convidat els oients a seguir els seus passos a través del seu web i a les xarxes socials. El proper concert de l'agrupació serà a Rubí.




Claes Magnet Trio

Com que els músics volem tocar, cada vegada ho fem per menys, fins que arriba un punt que és vergonyós perquè estàs tocant per 30 euros o a taquilla inversa. Jo he anat a tocar i he sortit d'allà amb sis euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.