Manel Esteve, baríton de 'L'elisir d'amore', visita el 'Sant Cugat a Fons'


  • Comparteix:

'L'elisir d'amore' / Foto: Localpres

'L'elisir d'amore' / Foto: Localpres

El baríton Manel Esteve ha visitat el 'Donem la nota', la secció patrocinada per l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) al 'Sant Cugat a fons', per parlar sobre la seva professió. Esteve forma part del repartiment de 'L'elisir d'amore', una de les apostes de la temporada dels Amics de l'Òpera de Sabadell i la OSV.

ESCOLTA-HO

El cantant ha explicat que una de les responsabilitats del baríton quan se li ofereix un paper, és analitzar si s'ajusta a les seves condicions vocals i tècniques. Posteriorment s'ha d'analitzar com serà la interpretació i decidir com s'afrontarà el personatge. Esteve ha explicat com a tall d’exemple, que a l’hora d’interpretar el paper de Figaro a 'El Barber de Sevilla' de G.Rossini, va aparèixer vestit de John Travolta, quelcom que es desmarca del que s'ha vist fins ara. 'Va ser una producció amb la qual ens ho vam passar molt bé però era necessari fer un reset, perquè si no, estaves perdut', ha explicat al programa.

El baríton també ha aprofitat per destacar que la gira s'està fent més enllà del Vallès i Sabadell, i ha elogiat l'OSV per fer-ho possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.