Un especial del 'Converses consentides' per Sant Jordi amb triple entrevista


  • Comparteix:

El 'Converses consentides' des de la plaça d'Octavià / Foto: Cugat.cat

El 'Converses consentides' des de la plaça d'Octavià / Foto: Cugat.cat

El 'Converses consentides' d'aquesta setmana ha sortit el carrer per oferir un programa especial amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi. Els presentadors del programa, Rogeli Pedró, Toni Samsó i Àlvar Roda, han disposat de més temps per entrevistar tres dones des de la plaça d'Octavià. Durant més de mitja hora han conversat amb Laura Algueró, d''El Celler de Llibres', l'expresidenta de la Creu Roja, Antònia Pons, i la directora de Biblioteques de l'Ajuntament de Sant Cugat, Pepa Forn.

ESCOLTA-HO

Laura Algueró és col·laboradora al 'El Celler de Llibres' i, aquest dimarts, ha format part de l'equip de la parada de la llibreria que s'ubicava a la mateixa plaça d'Octavià. Algueró ha comentat, durant el seu pas pel programa, els autors de Sant Cugat i l'augment de la lectura del llibre infanti i juvenil. La segona convidada, Antònia Pons, té 92 anys i viu a Sant Cugat des de molt petita. Va ser presidenta de Creu Roja durant molts anys. Pepa Forn també viu a Sant Cugat des de fa molt de temps, concretament des del 1995. Forn ha estat directora de les tres biblioteques de la ciutat, la del centre, la de Mira-sol i la de Volpelleres.

La convidada de la setmana vinent al 'Converses consentides' serà Marta Pessarrodona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.