La regidora de Cultura en funcions visita el 'Molta Comèdia'


  • Comparteix:

Jordina Puntí, Eduard Jener i Sílvia Solanellas

Jordina Puntí, Eduard Jener i Sílvia Solanellas

La regidora de Cultura en funcions, Sílvia Solanellas, i la directora en funcions de l’Àmbit de Cultura, Jordina Punti, visiten 'Molta Comèdia' per parlar de la programació de 'Sant Cugat al descobert' que comença aquest dissabte amb jazz al Celler Modernista. Una oferta cultural d’estiu amb 12 programes diferents entre juny i setembre, 35 propostes destinades a tots els públics, amb música, teatre, cinema i arts visuals en emplaçaments històrics com el Claustre, parcs i places diversos o el Casino de La Floresta.

ESCOLTA-HO

També hi ha una entrevista telefònica amb el compositor i intèrpret Eduard Iniesta que presenta 'Forat Blanc' el dissabte a Can Monmany de Valldoreix. Hi haurà una entrevista a l'estudi amb Salvador Fenollar que anuncia a la Nau de Cultura de Valldoreix 'Romeo i Julieta' de Shakespeare pel Grup de Teatre Espiral (Creixent) el divendres, i 'Poesia i vida d'en Joan Salvat-Papasseit' pel mateix grup d'adults el diumenge.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.