Antoni Aguilera, més de 30 anys de dedicació a Creu Roja per ajudar als més vulnerables

Després de presidir l'assemblea local i la delegació catalana de Creu Roja, el santcugatenc Antoni Aguilera deixa l'entitat amb 85 anys


  • Comparteix:

Antoni Aguilera a l'estudi / Foto: Cugat Mèdia

Antoni Aguilera a l'estudi / Foto: Cugat Mèdia

Després de més de tres dècades de dedicació a l'ajuda dels més vulnerables, el santcugatenc Antoni Aguilera deixa Creu Roja. El ja expresident de l'entitat a Catalunya i també de l'assemblea local ha passat pel magazín 'Sant Cugat a fons' per fer balanç del seu pas i la seva vinculació amb una entitat que opera a 191 països d'arreu del món.

ESCOLTA-HO

Una vinculació que Aguilera assegura que comença 'per casualitat' i que s'allarga fins al 2019 perquè Creu Roja 'és com un virus'. President de l'assemblea de Sant Cugat i Rubí des de 1988, també ha estat vicepresident provincial i vicepresident autonòmic, delegat especial a Tarragona i a Lleida, president de Creu Roja a Catalunya en dues etapes i vocal del comitè Nacional de Cruz Roja a Espanya.

Ara, amb 85 anys, deixa l'entitat per 'dedicar més temps' a la seva família. Ha destacat el valor i la importància de Creu Roja. 'Si no existís, l'hauríem d'inventar', ha assegurat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.