El Tast de Vins de Festa Major canvia de lloc i dia en la seva 20a edició

Fins a 350 persones podran gaudir del vi i cava de deu cellers de tot l'Estat Espanyol


Temes relacionats

Llestos per a la Festa Major de Sant Cugat (17/jun/19)


  • Comparteix:

Arriba el 20è Tast de Vins amb Ritme / Foto: Localpres

Arriba el 20è Tast de Vins amb Ritme / Foto: Localpres

Una de les activitats més tradicionals de la Festa Major de Sant Cugat és el Tast de Vins amb Ritme, organitzat per Vins Noè i que enguany arriba a la 20a edició amb alguns canvis. Com ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' el gerent de Vins Noè, Oleguer Martí, aquesta nova edició es trasllada del Claustre del Monestir al Celler Modernista i, en comptes de de celebrar-se el dissabte de Festa Major, es farà el divendres 28, de set a nou de la nit. El tast s'acompanyarà amb música de jazz en directe a càrrec del duet format per Alba Cayuela i Claes Magnet.

ESCOLTA-HO

Malgrat que deixen el Claustre 'amb molta pena', el canvi d'ubicació al Celler és, segons Martí, 'idoni' per fer un tast de vins i que permetrà donar més centralitat a la proposta.

El preu general de l'entrada és de 15 euros i l'espai pot abastar fins a 350 persones. Els tiquets es podran comprar una hora abans de l'inici del tast, o ja es poden adquirir de manera anticipada presencialment a Vins Noè o a la seva web. La mateixa entrada inclou un descompte del 10% en tots els productes dels cellers participants al tast i que es vàlid fins al 31 de juliol de 2019 a la botiga de Vins Noè. El Tast de Vins amb Ritme no admet l'entrada de menors i, dins el Celler Modernista, no es permetrà fumar ni entrar menjar de l'exterior.

En aquesta 20a edició del Tast de Vins, els cellers participants són Caves Nadal (Penedès), Vinyes d’Olivardots (Empordà), Bodegas Luzón (Jumilla), Celler Laurona (Montsant), Celler Can Tiques (Penedès), Marco Abella (Priorat), Contino (Rioja), Real de Asúa (Rioja), Bodegas Vizcarra (Ribera de Duero) i Celler Sanromà (Tarragona). Cada celler aporta tres vins per tastar, així, els assistents podran descobrir una carta formada per una trentena de vins i caves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.