El Club Muntanyenc, pregoner de la Festa Major, encara el repte com 'un privilegi'


Temes relacionats

Llestos per a la Festa Major de Sant Cugat (17/jun/19)


  • Comparteix:

Autor: Localpres

Autor: Localpres

L'any en què celebren 75 anys, el Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) es converteix en el pregoner de la Festa Major. El president de l'entitat, Silvano Bendinelli, i el vicepresident, Nacho Gonzalvo, han visitat aquest dimarts el magazín 'Sant Cugat a fons' i asseguren que, per ells, és 'un privilegi' ser l'entitat escollida per obrir la festa grossa. Encara queda més d'una setmana perquè comenci però Gonzalvo ha avançat que ja tenen el pregó 'pràcticament a punt'. Falta per ultimar alguns detalls però busquen fer un repàs al passat de l'entitat i dels seus objectius de futur a Sant Cugat. L'acte serà el dijous 27 a les vuit del vespre a la plaça de la Vila.

ESCOLTA-HO

En el seu pregó, el Club Muntanyenc també demana desconnectar, 'evitar queixes' i, sobretot, 'gaudir de la festa'. Un cop finalitzat el pregó, es donarà per iniciada la Festa Major.

El CMSC és una de les entitats més antigues de Sant Cugat i que l'ha vist créixer fomentant sempre activitats culturals i esportives a partir de la cohesió popular, l'ecologisme, l'estima per la muntanya i pel medi natural.

La Festa Major, que enguany porta el lema 'Preparats? Llestos? Festa!', tindrà lloc entre el dijous 27 i el diumenge 30 de juny. La programació completa, amb més de 160 activitats, s'ha donat a conèixer aquest dilluns a la plaça de Pep Ventura.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.