Majo de Souza, cançó d'autora amb segell santcugatenc


  • Comparteix:

Majo de Souza i Carme Serret / Foto: Cugat.cat

Majo de Souza i Carme Serret / Foto: Cugat.cat

La cantautora Majo D'Souza ultima els detalls del seu primer EP, 'Mystery and Change', on bolca tots els seus anys d'experimentació musical i amb el qual vol començar una dedicació 'més professional' al món de la música. D'Souza ha passat per la secció de literatura de Carme Serret al 'Sant Cugat a fons', on la col·laboradora del magazín ha posat de relleu la qualitat de les seves lletres i la temàtica que plana sobre tot el treball, el de la vida i la mort.

ESCOLTA-HO

D'Souza, nascuda a Londres i crescuda a l'Uruguai, ha assenyalat que al disc s'ha volgut centrar en les diferents etapes de la vida com a 'petits naixements i morts' i ha presentat dues de les cançons, 'Into the Light', creada a partir de la mort del seu pare, i 'Fly', que protagonitza el seu primer videoclip. L'objectiu de la cantautora, resident a Sant Cugat, és poder publicar l'EP aquest estiu i centrar-se en la segona part, que servirà per completar el seu primer llarga durada, que preveu que sigui d'11 cançons.




Majo D'Souza

Prové dels dubtes que té una sobre com entendre la vida i la mort. Aquest disc és com la meva manera d'entendre-ho. Vaig arribar a la conclusió que simplement és un misteri, l'hem d'abraçar i acceptar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.