El cava, el vi més representatiu del país, un producte per gaudir durant tot l'any


  • Comparteix:

El cava, no només en celebracions / Foto: Cyclonebill CC BY 2.0

El cava, no només en celebracions / Foto: Cyclonebill CC BY 2.0

El cava és un producte que ha vençut l'estacionalitat i ara és present en qualsevol moment i en qualsevol àpat al llarg de l'any. Però coneixem quin és el procés d'elaboració del cava i les seves característiques? El propietari de Vins Noé, Oleguer Martí, ha explicat al 'Sant Cugat a fons' com es fa aquest producte i ha analitzat la convulsió que es viu ara amb les excisions dins el Consell Regulador amb la creació de les associacions Clàssic Penedès i Corpinnat. Martí, que defensa la copa de cava també com a copa a la nit, assegura que tastar un cava amb un mínim de qualitat pot costar entre 10 i 15 euros.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.